• "Digital Leadership" - internationellt masterprogram för framtidens ledare

[2016-06-28] Hösten 2017 startar det internationella masterprogrammet "Digital Leadership" för framtidens ledare inom företag och offentlig förvaltning. Utbildningen är en vidareutveckling och internationalisering av masterprogrammet IT Management.

• Nytt internationellt masterprogram: Applied Data Science!

[2016-06-27] Personer med kunskaper i hur man bearbetar och analyserar stora datamängder har blivit en allt mer eftersökt kategori. Nya masterprogrammet Applied Data Science syftar till att ge studenterna expertkompetens inom dataanalys och maskininlärning.

• Boende bygger Hammarkullen i Minecraft

[2016-05-27] Alla som spelar datorspelet Minecraft kan nu använda Hammarkullen som värld och bygga sin virtuella drömstad.

• Radioprogram om virtual reality

[2016-05-10] Med ett headset och glasögon med bildskärm kan man gå in i en datorgenererad virtuell verklighet. (Program från SverigesRadio)

• PostITApp är vinnare av årets Guldtumme!

[2016-04-26] Årets Guldtumme tilldelas systemvetarstudenterna Aleksandar Faraj, Simon Risberg och Joel Rönnqvist från studentföreningen Sysomatic för deras workshop Postitapp.