Webbkarta

Nyheter

 • Radioprogram om virtual reality

  [2016-05-10] Med ett headset och glasögon med bildskärm kan man gå in i en datorgenererad virtuell verklighet. (Program från SverigesRadio)

 • PostITApp är vinnare av årets Guldtumme!

  [2016-04-26] Årets Guldtumme tilldelas systemvetarstudenterna Aleksandar Faraj, Simon Risberg och Joel Rönnqvist från studentföreningen Sysomatic för deras workshop Postitapp.

 • Ny masterutbildning för framtidens spelprogrammerare

  [2016-04-18] Hösten 2017 startar Game Design & Technology, ett nytt och efterlängtat masterprogram med fokus på spelprogrammering. Staffan Björk, professor i interaktionsdesign vid Göteborgs universitet, berättar om hur man tänkt inför starten.

 • Thommy Eriksson i P4 Morgon Göteborg på fredag

  [2016-04-05] Thommy Eriksson medverkar fredag 8 april i P4 Morgon Göteborg, där han berättar om sin forskning om virtual reality.

 • Grace uppskattar anknytningen till industrin [studentintervju]

  [2016-03-22] Grace Barathy Packiantathan från Indien är en av mastersstudenterna i Software Engineering och nu är hon inne på sitt andra år på IT-fakulteten. Även om hon hade en lång erfarenhet av IT-studier redan när hon kom hit, är Grace övertygad om att hon med Software Engineering kommer att kunna fördjupa sina kunskaper i området. - På programmet intresserar man sig för alla de senaste trenderna inom mjukvaruindustrin, säger hon.

Fler nyheter

Kalender

Fler händelser i kalendern

Kontaktinformation

Nätverket IT-universitetet

Nätverkets kansli, 412 96 Göteborg

Besöksadress:
Lindholmsplatsen 1

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vad är kakor?