• PostITApp är vinnare av årets Guldtumme!

[2016-04-26] Årets Guldtumme tilldelas systemvetarstudenterna Aleksandar Faraj, Simon Risberg och Joel Rönnqvist från studentföreningen Sysomatic för deras workshop Postitapp.

• Ny masterutbildning för framtidens spelprogrammerare

[2016-04-18] Hösten 2017 startar Game Design & Technology, ett nytt och efterlängtat masterprogram med fokus på spelprogrammering. Staffan Björk, professor i interaktionsdesign vid Göteborgs universitet, berättar om hur man tänkt inför starten.

• Thommy Eriksson i P4 Morgon Göteborg på fredag

[2016-04-05] Thommy Eriksson medverkar fredag 8 april i P4 Morgon Göteborg, där han berättar om sin forskning om virtual reality.

• Grace uppskattar anknytningen till industrin [studentintervju]

[2016-03-22] Grace Barathy Packiantathan från Indien är en av mastersstudenterna i Software Engineering och nu är hon inne på sitt andra år på IT-fakulteten. Även om hon hade en lång erfarenhet av IT-studier redan när hon kom hit, är Grace övertygad om att hon med Software Engineering kommer att kunna fördjupa sina kunskaper i området. - På programmet intresserar man sig för alla de senaste trenderna inom mjukvaruindustrin, säger hon.

• Rehab 360 - projekt för att skapa gemensamma upplevelser

[2016-03-21] Spännande projekt inom Västra Götalandsregionen där man med hjälp av teknik på ett pedagogiskt sätt kska unna få en insikt i patientens upplevelse i vården.